Ionic White Για ένα ορατό αστραφτερό χαμόγελο!

Το Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών Ionic White™ είναι μια εύκολη στη χρήση τεχνολογία που ενεργεί με LED, κλινικά αποδεδειγμένη να επιτυγχάνει αστραφτερά λευκά δόντια στο σπίτι.*

Περισσότεροι από 10.000.000 ευχαριστημένοι πελάτες ανά το παγκόσμιο!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ;

Αφαιρεί Χρόνια Κηλίδων σε Μόνο 2 Λεπτά

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από το 2ο λεπτό.

Ολοκληρώνετε τη διαδικασία λεύκανσης των δοντιών σε 14 ημέρες.

Ένας γρήγορος και απλός τρόπος να αποκτήσετε ένα αστραφτερό λευκό χαμόγελο: η συσκευή έχει ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο για να απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεπλύνετε και επαναλάβετε ακόμη δυο φορές ακόμη! Περίπου 21 λεπτά αργότερα, τα δόντια σας θα είναι αισθητά λευκότερα.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τη συσκευή 3 φορές για 14 ημέρες όπως συστήνεται.

Κλινικά αποδεδειγμένη.

* Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν αναλόγως της κατάστασης των δοντιών του ατόμου και τον τύπο σμάλτου.

Πριν
Μετά
7 LED

Πως λειτουργεί το Ionic White™;

Τι είναι το Ionic White™;

μία τεχνολογία ιόντων για λεύκανση των δοντιών στο σπίτι που ενεργοποιείται με LED φως.

Τώρα με το Ionic White™ ένα ονειρευμένο αστραφτερό χαμόγελο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι κάτι αναγκαίο για την αυτοεκτίμηση σας!

Το Ionic White θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα πετύχετε περισσότερα στη ζωή σας!

Τι είναι το Ionic White™;

Εντυπωσιάστε του άλλους με ωραίο χαμόγελο!

Τα άσπρα δόντια θα σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο. Το αστραφτερό χαμόγελο είναι προϋπόθεση για την καλή επικοινωνία και τα θετικά συναισθήματα κατά τη συζήτηση, όπως επίσης προκαλεί και επιθυμία επέκτασης του διαλόγου. Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών όπως καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, κάποια φρούτα, λαχανικά και χυμοί αναπόφευκτα έχουν αρνητική επίδραση στο χρώμα των δοντιών.

Τα άσπρα δόντια θα αυξήσουν τη αυτοεκτίμηση σας!

Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα! Δεν είναι μυστικό πως η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο δεν είναι καθόλου ευχάριστη όταν ο συνομιλητής σας έχει αποχρωματισμένα δόντια. Πολύ συχνά το κίτρινο χρώμα των δοντιών φαίνεται ανθυγιεινό και αφήνει αρνητική εντύπωση σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Το αστραφτερό χαμόγελο είναι προϋπόθεση της επιτυχίας!

Σε κάθε συζήτηση, επαγγελματική ή προσωπική, τα αστραφτερά δόντια είναι το πρώτο που παρατηρείται! Να θυμάστε – είναι το κρυφό ατού για την επίτευξη των σκοπών σας! Κοιτάξτε μόνο το αποτέλεσμα – με ένα όμορφο χαμόγ ελο ήδη μπορείτε να αλλάζετε τη μοίρα σας – επηρεάζοντας την εργασία, τις φιλίες και τις σχέσεις με το άλλο φύλο.

Αν τα δόντια μου είναι ευαίσθητα στο κιτρίνισμα λόγω διείσδυσης των ουσιών από τις τροφές και τον καπνό στο σμάλτο, τι να κάνω και πώς να ξεπεράσω το πρόβλημα;

Laser Whitening

Η λεύκανση των δοντιών στο στοματολόγο είναι ακριβή. Η τεχνολογία που εφαρμόζει το Ionic White™ είναι από τις πιο καινοτόμες και προηγμένες στη φροντίδα δοντιών – χάρις στο LED φως. Η χρήση της LED τεχνολογίας ενισχύει τη δράση του τζέλ λεύκανσης και ταυτόχρονα είναι ασφαλής επειδή το LED φως είναι πιο κοντά στο φυσικό φως.

Στο Ionic White™ χρησιμοποιείται μπλε LED φως. Το φως είναι ακτινοβολία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με διάφορα μήκη κύματος. Το LED φως είναι κρύο, μια και εκπέμπεται από διόδους ημιαγωγών χωρίς απελευθέρωση θερμαντικής ενέργειας. Γι` αυτό και εφαρμόζεται στη μέθοδο Ionic White™. Η θεραπεία είναι ακίνδυνη επειδή δεν απελευθερώνεται θερμότητα και είναι αβλαβής για το στόμα και για το ανθρώπινο οργανισμό. Η μέθοδος Ionic White™ μπορεί να εφαρμοστεί και στα τα πιο ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Μέχρι τώρα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ιόντα στη λεύκανση δοντιών. Αμέσως μετά τη δημιουργία του Ionic White™, το προϊόν διανεμήθηκε στις αγορές των ΗΠΑ και όλου του κόσμου, όχι μόνο γιατί αποτελεί νέα τεχνολογία που είναι αποτελεσματική και αβλαβής για την υγεία, αλλά και γιατί η τεχνολογία που εφαρμόζει το Ionic White™ είναι εύκολη για τη χρήση και ενεργεί γρήγορα. Εφαρμόζεται στο σπίτι για την δική σας άνεση.

Εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει το Ionic White™ και έχουν πάει στο στοματολόγο για λεύκανση των δοντιών δεν θα αντικρίσουν κάποια διαφορά στο αποτέλεσμα, παρά μόνο στη τιμή. 89% από τους συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο θεωρούν την τεχνολογία του Ionic White™ ως λιγότερο βλαβερή από όλα τα οικιακά προϊόντα λεύκανσης, ενώ το 84% τη συνιστούν και εάν χρειαστεί θα την εμπιστευτούν πάλι.

Το μπλέ LED φως έχει αντιβακτηριδιακή δράση, καθαρίζει και επιδρά στα στίγματα ενεργοποιώντας τα ιόντα αργύρου στο τζέλ, ενώ ενεργεί και στη πορεία της λεύκανσης. Το μπλε LED φως σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια – θαμπάδα, στίγματα και τερηδόνα.

Η ανακάλυψη ενός προϊόντος στο οποίο χρησιμοποιούνται ιόντα για λεύκανση των δοντιών που ενεργοποιούνται με LED φως είναι από τις τελευταίες καινοτομίες στη φροντίδα για το στόμα.

Woman using Ionic White™
9046
723K
2134
134 Κριτικες

Κριτικες

Νικίας, Θεσσαλονίκη

Έχω χρησιμοποιήσει το Ionic White μερικές φορές. Κατ` αρχήν είμαι πολύ προσεκτικός όταν γίνεται λόγος για χρήση προϊόντων για τα δόντια μου. Έχω ευαίσθητα δόντια και ενδιαφέρομαι να μην υπάρχουν παρενέργειες. Βρήκα πως το σύστημα Ionic White είναι πολύ αποτελεσματικό και εύκολο για χρήση. Ήμουν τόσο ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Δεν υπήρχαν παρενέργειες. Θα το συστήσω σε όλους που ενδιαφέρονται από λεύκανση των δοντιών. Με αυτό ξεχνάτε για τον στοματολόγο (και σ` εμένα καθόλου δεν μου αρέσει να πάω στο οδοντίατρο). Γι` αυτό δοκιμάστε το Ionic White και δεν θα λυπηθείτε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαρκές περίοδο και ταυτόχρονα η χρήση των προϊόντων στο σετ προστατεύουν τα δόντια σας από χρωματισμό με καφέ, τσάι και κόκκινο κρασί, για τα οποία οι οδοντίατροι θα σας συστήσουν να τα ξεχάσετε. Έχοντας υπ` όψη κα την τιμή η προσφορά δεν είναι καθόλου κακή.*

Αδελφά, Θεσσαλονίκη

Πριν νόμιζα πως είναι αδύνατο να έχεις τόσο άσπρα δόντια. Και τώρα τα δικά μου είναι αστραφτερά! Δοκίμασα το Ionic White και δεν έκανα λάθος. Είχα πάει και σε διαδικασίες σε οδοντίατρο αλλά τέτοιο αποτέλεσμα δεν είχα ποτέ – ούτε με λέιζερ, ούτε με εκείνη τη ακριβή διαδικασία λεύκανσης. Χάρη του Ionic White αισθάνομαι απίστευτα και μου αρέσει να χαμογελάω.*

Παμφιλος, Ρόδος

¡Συνίσταμαι ζεστά το προϊόν λεύκανσης Ionic White! Για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη το αποτέλεσμα και πρώτα δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στη συσκευασία? Γιατί χρειάζομαι αυτό το σπρέι?! Αλλά κατάλαβα χάρη των συμβολών σας στην ιστοσελίδα. Και πραγματικά έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.*

Δήλια, Κατερίνη

Αυτό είναι υποκατάστατο του οδοντίατρου. Και ακόμη καλύτερο. Χάρη του Ionic White, που βρήκα στην αγορά τα δόντια μου λάμπουν και οι φίλες με ζηλεύουν. Να σας πω ειλικρινά μου αρέσει να δοκιμάζω και τι δεν είχα κάνει. Αλλά τα δόντια μου έγιναν πολύ ασυναίσθητα και δεν μπορούσα να πίνω τίποτα κρύο, ούτε παγωτό. Με αυτό το Ionic White αναγέννησα. Υπάρχει και σπρέι για υποστήριξη μετά.*

Ευτέρπη, Βέροια

Δοκίμασα το Ionic White και τώρα τα δόντια μου είναι απίστευτα. Σαν να είναι από κάποια ταινία από Χόλυγουντ*

Πολύ εύκολα! Με το Ionic White™!

Όταν θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι λόγω της κακής όψης των δοντιών σας, απλά ενεργήστε! Ήδη υπάρχει ένας τρόπος και είναι αβλαβής!

Εάν έχετε χάσει το ωραίο χαμόγελό σας μην εγκαταλείπετε τώρα, γιατί υπάρχει το Ionic White™! Με αυτό μπορείτε να κάνετε τα κίτρινά σας δόντια αστραφτερά – μόνο σε 21 λεπτά. Με το Ionic White™ θα δείτε μια γρήγορη αλλαγή του χρώματος των δοντιών σας και γι`αυτό δεν θα χρειαστούν μήνες ούτε θα σας κοστίσει ακριβά. Τώρα μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το χαμόγελο σας ακολουθώντας τις οδηγίες του Ionic White™.*

ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
λεπτά

Το λαμπερό χαμόγελο μπορεί να γίνει ένα ανεκτίμητο αξεσουάρ αλλά και κρυφό ατού της επιτυχίας!

Business Woman

Συχνά σκεφτόμαστε πως η ωραία όψη επιτυγχάνεται με πολλά χρήματα. Εμείς δεν πιστέυουμε πως μόνο η αλλαγή του χαμόγελου μπορεί να μας γυρίσει τη χαμένη αυτοεκτίμηση. Με την πρώτη ματιά όμως κάτι μικρό, όπως το αστραφτερό χαμόγελο μπορεί να γίνει ανεκτίμητο αξεσουάρ και κρυφό ατού της επιτυχίας στην εργασία, στις φιλίες και στις σχέσεις με το άλλο φύλο.

Θέλετε οι άλλοι να σας περιγράφουν σαν «η κοπέλα με το όμορφο χαμόγελο» ή «ο άνδρας με τα λαμπερά δόντια» και να ελκύεται τα βλέμματα όταν χαμογελάτε; Μπορείτε να σταματήσετε να αναρωτιέστε εάν οι άλλοι βλέπουν τα στίγματα στα δόντια σας με το Ionic White™.

Είναι πολύ εύκολο, με ελάχιστα μέσα και προσπάθειες, μόνο σε 21 λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού σας. Η βελτίωση θα είναι ορατή την ίδια ημέρα και απο την επόμενη κιόλας θα δείτε πως θα αισθανθείτε καλύτερα. Και αυτό γιατί όταν έχετε καλή όψη αισθάνεστε πάντα καλύτερα.*

Τι περιλαμβάνει το σετ Ionic White™:

Τώρα μπορείτε να εμπιστευτείτε την αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο λεύκανσης των δοντιών με Ionic White™ στο σπίτι!*

Ionic White™
  1. Μπαταρία x1
  2. Συσκευή με φωτιστική μονάδα x1
  3. Λευκαντικό σπρέι 30 ml (1ο βήμα) x1
  4. Λευκαντικό σπρέι - ενεργοποιητή 15 ml (2ο βήμα) x1
  5. Λευκαντικό τζέλ x3
  6. Λευκαντικό τζέλ – ενεργοποιητή x3
  7. Οδηγίες χρήσης x1
ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

Μόνο σ` εμάς μπορείτε να αγοράσετε την καινούρια τεχνολογία του IONIC WHITE ™ - ηγέτη στην παραγωγή στοματολογικών υλικών.

OBJEDNAŤ!